Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ο βοτανόκηπός μας ετοιμάζεται!!!

  Έχετε ακούσει που λένε ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ τελικά γίνεται; Αυτό ακριβώς συνέβη και σε μας. Από καιρό εμείς τα παιδιά της Ε τάξης ονειρευόμασταν να φτιάξουμε τον δικό μας κήπο, έναν βοτανόκηπο που θα τον φροντίζουμε, θα τον περιποιούμαστε και θα τον καμαρώνουμε! Και να που βρήκαμε και τους κατάλληλους ανθρώπους που συμμερίστηκαν το όνειρό μας κι έτσι αυτό άρχισε σιγά σιγά να γίνεται πραγματικότητα.
Το πρωί της περασμένης Τρίτης, συνεπέστατος στο ραντεβού μας έφτασε στο σχολείο μας ο κ. Γιώργος  Σιδηρόπουλος γεωπόνος στο επάγγελμα, για να μας ενημερώσει και να μας διαφωτίσει για τα αρωματικά και θεραπευτικά βότανα και όχι μόνο.
Τον υποδεχτήκαμε με μυρωδιές βασιλικού , κανέλας και ρίγανης, τραγούδια κι αινίγματα  κι εκείνος με μια εξαιρετική παρουσίαση μας έλυσε απορίες και μας έδειξε το δρόμο για την πραγματοποίηση των σχεδίων μας.
Την παρέα μας ήρθε να συμπληρώσει ο κ. Γιάννης Τσοχτουρίδης υπεύθυνος πράσινου του Δήμου μας και μετά από αυτοψία του χώρου εισπράξαμε την υπόσχεση ότι θα έχουμε την αμέριστη συμπαράστασή του.Κι πραγματικά σήμερα Πέμπτη πρωί πρωί τα συνεργεία του Δήμου ήταν εκεί! Ο κηπάκος μας σκάφτηκε, πλουτίστηκε με χώμα και περιφράχτηκε κι έτσι τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το φύτεμα.
                  Καλή μας επιτυχία, λοιπόν!




Ο βοτανόκηπός μας ετοιμάζεται!!! by Slidely Slideshow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου