Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Το βραβείο μας !!!!!

 Μετά την συμμετοχή μας σε διαγωνισμό του elniplex για τις δράσεις μας με αφορμή το βιβλίο του

Βασίλης Παπαθεοδώρου "Ναι Βιρτζινία υπάρχει Άγιος Βασίλης πήραμε το πέμπτο βραβείο λίγο αδικηθήκαμε ......από ένα λάθος αλλά για μας βραβείο ήταν η συμμετοχή και η χαρά μας  στις δράσεις.   Ευχαριστούμε elniplex!!!!!

 Διαβάστε παρακάτω
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τους νικητές των 50 βιβλίων του elniplex. Η διαδικασία επιλογής ήταν πολύ δύσκολη καθώς οι δραστηριότητες και οι προτάσεις ήταν αρκετές και έπρεπε να τις επεξεργαστούμε αναλόγως. Ευχαριστούμε άπαντες που εμπιστεύθηκαν τα δυο θεατρικά πακέτα των εκδόσεων Χαραυγή στα οποία βάλαμε συγγραφικά και τα δυο χέρια μας καθώς και όλους όσοι εμπνεύστηκαν δραστηριότητες και ιδέες από τα βιβλία, τις πραγματοποίησαν μέσα στις τάξεις τους με παιδιά και μας τις έστειλαν.
Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία συντάκτες ψήφισαν από το 1-5 δίνοντας τους περισσότερους βαθμούς στην πρώτη τους προτίμηση κ.ο.κ.
Οι νικητές των 5 βραβείων του elniplex είναι:

ΠΕΜΠΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ- 5 ΒΙΒΛΙΑ
Ελένη Χατζηστεφάνου, δασκάλα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Η δασκάλα από την Πτολεμαϊδα του νομού Κοζάνης κυρία Ελένη Χατζηστεφάνου μαζί με τη συνάδελφό της Μαρία Βιολάκη και την καθηγήτρια πληροφορικής Γεωργία Καρατόσιου έφτιαξαν με τα παιδιά μια εφημερίδα για τον Αϊ-Βασίλη με αφορμή τη Βιρτζίνια. Αλλά ας αφήσουμε την κυρία Χατζηστεφάνου να τα πει καλύτερα: “Μας δώσατε έμπνευση για άλλη μια φορά. Εδώ και ένα μήνα διαβάζουμε το βιβλίο και νομίζω πως βρήκαμε τον Άι Βασίλη στην καρδιά μας. Με αυτό το σύνθημα γίναμε βοηθοί του Αϊ-Βασίλη, φτιάξαμε πολλές κατασκευές με την μέθοδο της χαρτοπετσέτας και τις χαρίσαμε στο Σύλλογο γονέων ΑΜΕΑ Εορδαίας ο οποίος την Κυριακή 21- 12-2014 θα διοργανώσει μπαζάρ χριστουγεννιάτικων κατασκευών. Εκεί θα μοιράσουμε και την εφημερίδα μας. Η εφημερίδα είναι όλη εμπνευσμένη από το βιβλίο. Η πρώτη σελίδα είναι η διάσημη απάντηση στο γράμμα της Βιρτζίνια. Σήμερα με αφορμή την δραστηριότητα του βιβλίου “Ο Αϊ-Βασίλης σου Βιρτζινία” φτιάξαμε ένα Αϊ-Βασίλη, τον κάναμε κάρτα και τον στείλαμε στους e-twinning φίλους μας με το σύνθημα “Santa Claus brings us together”. Ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσφέρετε!!! Καλές γιορτές!!!”
Σκεπτικό βράβευσης: Χρήση e-twinning, δασκάλα με την ύλη να τρέχει, δημιουργία εφημερίδας αφιερωμένης στο βιβλίο, φιλανθρωπική δράση σε τοπικό επίπεδο.
Ψήφοι: 14
Θα ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία αν: αν είχαμε δει την ηλεκτρονική εφημερίδα που μας έστειλαν και που κατέλειξε για έναν απροσδιόριστο λόγο στα spam mails. Πολύ καλή δουλειά που αδικήθηκε από εμάς και το ομολογούμε με ειλικρίνεια. Θα επανορθώσουμε όπως εμείς ξέρουμε.
Δείτε την πολύ όμορφη εφημερίδα τους (δεύτερη έκδοση) πατώντας στον τίτλο Η εφημερίδα μας αλλά ξεφυλλίστε την και ηλεκτρονικά εδώ
merrychristmassanta-xatzistefanou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου